Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
5 Feb

Στα 97 της υπέγραψε συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων!

Λευκά μαλλία, μεγάλα στρογγυλά μαύρα γυαλιά, κόκκινα χείλη, στοίβες απο βραχιόλια και περιδέραια..και το μόνο πρόσωπο που σας έρχεται στο μυαλό με την περιγραφή είναι το πορτρέτο της Iris Apfel. Είναι μια σούπερ σταρ για μια ατελείωτη λίστα λόγων, από το αδιαμφισβήτητο προσωπικό της ύφος μέχρι τις συνεισφορές της στην εσωτερική διακόσμηση του Λευκού Οίκου. Και τώρα, γίνεται όλο και πιο εικονική με την υπογραφή της σε ένα από τα σημαντικότερα πρακτορεία μοντέλων παγκοσμίως, IMG, στην ηλικία των 97 ετών.

“Ποιος θα σκεφτόταν ότι στην ηλικία των 97 χρόνη θα ήμουν εξώφυλλο περιοδικού;” Δήλωσε η Apfel σε συνέντευξή του στην WWD. Η Apfel έχει πρωταγωνιστήσει σε διάσημες καμπάνιες, όπως  M.A.C. και Kate Spade, υπήρξε και στο εξώφυλλο του Dazed & Confused και φυσικά ήταν το αστέρι της διάδοσης της Vogue Italia, όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 και του ’90! WHAT A WOMAN!!!

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε γιατί πήρε τόσο καιρό, αλλά η IMG πήρε τελικά την απόφαση και αποφάσισε να προσθέσει την Apfel στον κατάλογο μοντέλων της, το οποίο πρακτορείο περιλαμβάνει τα διασημότερα μοντέλα όπως  Kaia Gerber, Gigi Hadid και Karlie Kloss. «Η Iris ακτινοβολεί δημιουργικότητα και έμπνευση και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί της όλα αυτά που αντιπροσωπεύει», δήλωσε ο πρόεδρος του IMG Ιβάν Μπαρ στο WWD.

Στα 97 της χρόνια η Άιρις συνεχίζει να αποδεικνύει  ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και δεν πρέπει να μας καθορίζει!

Let me know your thoughts!!

Kisses xx

C.E

Constantina Evripidou
5,929 Comments

Leave a reply