Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
14 Feb

Πως ανακαλύφθηκαν κάποια απο τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη!

Mπορεί να φαίνεται ότι τα supermodels έχουν την καλύτερη ζωή στον κόσμο, αλλά η πλειοψηφία των μοντέλων αυτών ξεκίνησαν από πολύ ταπεινή ζωή. Είναι γνωστό ότι αρκετά απο τα διασημότερα μοντέλα στο κόσμο που μέχρι σήμερα θαυμάζουμε πολύ, τα ανακάλυψαν modelling agents σε διάφορα παράξενα μέρη. Από την ανακάλυψη της Kate Moss σε αεροδρόμιο στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έως την αναλυψη της Gisele Bündchen στο McDonalds στην Βραζιλία. Σας έχω τους πιο απίστευτους τρόπους που ανακαλύφθηκαν τα supermodels της δεκαετίας του ’80 και του ’90 .

Naomi Campbell

Το βρετανικό supermodel Campbell ανακαλύφθηκε στην ηλικία των 15 ετών κάνοντας window-shopping, στο Λονδίνο Covent Garden.

Gisele Bündchen

H 14χρόνη τότε Gisele Bündchen, ανακαλύφθηκε από έναν πράκτορα μοντέλων, ενώ γευμάτιζε σε ένα εστιατόριο McDonalds στο São Paulo, Brazil.

Kate Moss

Λίγα μοντέλα έχουν φτάσει στο επίπεδο της Kate Moss, αλλά το βρετανικό μοντέλο προέρχεται από ταπεινές αρχές. Ο πατέρας της εργάστηκε για την πλέον ανύπαρκτη αεροπορική εταιρεία Pan-Am και η τότε 14χρονη ανακαλύφθηκε από τον πράκτορα Sarah Doukas στο αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη.

Cindy Crawford

Η Cindy Crawford μεγάλωσε σε αγρόκτημα στο Ιλλινόις και ανακαλύφθηκε απο ένα φωτογράφος που χρησιμοποίησε την εικόνα της σε μια εφημερίδα κολέγιου. Αργότερα κέρδισε ένα διαγωνισμό “Look Of The Year”, το οποίο την οδήγησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες.

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.