Featured Posts

Giambattista Valli x H&M Collection
View Post
Celebrities ’80s Fashion
View Post
Η άλλη Μύκονος
View Post
To top
13 Jun

#SMA2019

This is Super!

Για άλλη μια χρονία πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονίας, τα SUPER MUSIC AWARDS 2019 with Pringles! Μια φαντασμαγορική βραδία με 21 αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό με εντυπωσιακά σόου και σούπερ live acts. Τη βραδία αλλά και το καλοκαίρι επίσημα ξεκίνησε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβά με νέα κυκλοφορία που μας προσκάλεσε όλους στο χορό! Mε αυτή την διάθεση λοιπόν ξεκίνησε η βραδία.

Ένα μεγαλό μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν γι αυτό που ζήσαμε όλοι χθές βράδυ! Aκόμη μεγαλύτερη χαρά νιώθω που έδωσα αυτό το βραβείο.. Καλύτερη γυναίκα modern της χρονιάς στην συγκλονιστική Ελένη Φουρέιρα. Βραβείο αφιερωμένο σε ΟΛΕΣ τις μοντέρνες γυναίκες του σήμερα που καλούνται να αντεπεξέρχονται σε όλα και τα καταφέρνουν.

#wecelebratetogether 

Για την επιλογή του outfit μου έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης στο αγαπημένο μου trend στο neon φωρόντας once again δημιουργία Gregory Morfi! H φιλοσοφία πίσω απο το look – ένα φωτεινό, sexy αλλά άνετο look που ταιριάζει για πάρτι ! Στόχος επετεύχθη και το οφείλω φυσικά στην ομάδα μου… you rock.

Dress : Gregory Morfi

Jewelery : Ioanna Kodjapashi

Make up: Elena Theodorou

Hair: Christos Artemiou

Kisses.xx

C.E

Constantina Evripidou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.